fbpx

GİZLİLİK VE BİLGİ KORUMA POLİTİKASI

tarafından Alvaro Blanco

GİZLİLİK VE BİLGİ KORUMA POLİTİKASI

GİZLİLİK VE BİLGİ KORUMA POLİTİKASI

Tedaviden sorumlu

 

Toplanan verilerin işlenmesinden sorumlu kişi, NIF B16773459 (bundan böyle Cardaniers olarak anılacaktır) ile Cardaniers, SL'dir ve Web Sitesinin sahibi Calle Litio, 10, Fuenlabrada (28946), Madrid adresindedir. https://cardaniers.com/.

 

Bu Gizlilik Politikası, Kullanıcılar tarafından Web Sitesinin işlevlerine eriştiklerinde, bu sitelerde gezinirken veya bunları kullanırken sağlanan kişisel verilerin toplanmasını ve işlenmesini düzenler.

 

Verilerin toplanması, amaçları, meşruiyet esasları ve saklama süreleri:

 

ile. İletişim: Kullanıcı, Web Sitesinde bu amaçla oluşturulan formlar aracılığıyla iletişime geçebilir. Kimlik bilgilerinizin yanı sıra nedeni, konuyu veya soruyu sağlamalısınız. Cardaniers, bu verileri sorguyu işlemek ve Kullanıcı ile iletişim kurmak için kullanacaktır. 

 

Bu tür verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, Kullanıcının talebi üzerine sözleşme öncesi önlemlerin uygulanmasına dayanmaktadır.

 

Bu amaçla verilerin muhafaza süresi, başka şartlar geçerli olmadığı sürece bir yıldır.

 

B. İşe Alma: Kullanıcı, Web Sitesinde sunulan hizmetleri kiralayabilir. Bunu yapmak için, iletişim bilgilerinizi ve yapılan aboneliğin yönetimini işlemek için gerekli olan banka veya kredi kartı bilgileri gibi verileri sağlamalısınız.

 

Bu tür verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, Kullanıcı ile sözleşmeye dayalı bir ilişkinin yürütülmesine dayanmaktadır.

 

Verilerin muhafaza süresi, sözleşmeden doğan yükümlülüklere uymak ve her halükarda vergi prosedürleri için beş yıla kadar daha fazla olmak ve başka şartlar geçerli olmadığı sürece olası sorumlulukları kapsamak için yeterli olacaktır.

 

C. Web Sitesinde Yapılan Yorumlar: Kullanıcı, Cardaniers Web sitesinde, sağlanan veriler Web Sitesindeki yayının yönetilmesi amacıyla işlenecek şekilde yorum yapabilir.

 

Bu tür verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, Kullanıcının onayına dayanmaktadır.

 

Silmelerini talep etmediğiniz sürece yorumlarınız Web Sitesinde kalıcı olarak kalacaktır.

 

D. Anket: Kullanıcı, Web Sitesi aracılığıyla sunulan anketlere katılabilir. Bunu yapmak için, bu amaçla oluşturulmuş formu doldurmanız ve kimlik bilgilerinizi vermeniz gerekir.

 

Sağlanan bilgiler, sonuçların katılımı ve yönetimi ile kullanıcıların alışkanlıklarını bilmek için kullanılacaktır. 

 

Bu tür verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, Kullanıcının onayına dayanmaktadır. Verilerin korunma süresi, başka koşullar geçerli olmadığı sürece bir yıldır.

 

ve. Haber Bülteni: Kullanıcı, Cardaniers haberlerine, promosyonlarına ve haberlerine abone olmak, e-posta veya mobil cihazında (varsa) periyodik iletişimler almak için dilerse kimlik bilgilerini ve e-posta adresini verebilir. 

 

Bu tür verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, Kullanıcının onayına dayanmaktadır.

 

Veriler, bülten gönderme sistemimizde kayıtlı kaldığı sürece saklanacak, daha sonra yasal yollardan dolayı üç yıl süreyle bloke edilecek ve bu süreden sonra ortadan kaldıracağız.

 

İstediğiniz zaman verilen bağlantılar aracılığıyla veya hola@cardaniers.com adresine yazarak onayınızı iptal edebilirsiniz.

 

F. Tanımlama Bilgileri: Web Sitesi, Web Sitesine erişmek ve Web Sitesinde gezinmek için kullanılan ekipmana tanımlama bilgileri adı verilen dosyaları yerleştirme teknolojisine sahiptir. Çerezler, tarayıcı yapılandırma seçenekleri aracılığıyla herhangi bir zamanda engellenebilir veya devre dışı bırakılabilir. Daha fazla bilgi istiyorsanız, Çerezler politikamıza başvurabilirsiniz. 

 

Bu tür verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, Kullanıcının onayına dayanmaktadır.

 

G. Reklam: Kullanıcının açıkça yetki vermesi halinde, Cardaniers, Web Sitesinde sunulan hizmetler ve/veya promosyonlar, örneğin haberler ve/veya indirimler ve diğerleri için reklam gönderebilir.

 

Bu tür verilerin işlenmesinin yasal dayanağı, Kullanıcının onayına dayanmaktadır.

 

Verilerin korunma süresi, reklam göndermek için sistemimizde kayıtlı kaldığı ve onayınızı geri almadığınız süre olacaktır.

 

Sağlanan bağlantılar aracılığıyla veya adresinden bize yazarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. merhaba@cardaniers.com.

 

Hakların kullanılması

 

Aynı şekilde, Kullanıcı tedaviye erişim, düzeltme, silme, taşınabilirlik, itiraz ve tedaviye sınırlama haklarını kullanarak, Cardaniers'ı adresine bir e-posta göndererek bilgilendirerek tedaviye ilişkin onayını iptal edebilir. merhaba@cardaniers.com veya yukarıda belirtilen adrese, konu olarak “Veri Koruması” belirtilerek. İlgili kişinin kimliği hakkında şüphe duyulan durumlarda, yetkisiz üçüncü kişilerin verilerine erişimini önlemek için Kullanıcıdan kimliğini resmi bir belge ile kanıtlamasını talep edebiliriz. 

 

Son olarak, Kullanıcı herhangi bir değişikliği yazılı olarak iletebilir veya verilen adreslerden herhangi birinde belirterek iptal talebinde bulunabilir.

 

Kullanıcı, haklarını savunmak için herhangi bir zamanda İspanyol Veri Koruma Ajansına bir talepte bulunabilir.

 

Gizlilik Politikasının Değiştirilmesi

 

Cardaniers, veri koruma konusundaki mevcut mevzuata uygun olarak ve ilgili taraflara önceden bildirimde bulunarak gizlilik politikasını herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar.

 

Bu gizlilik politikası için geçerli dil

 

Bu Gizlilik Politikası için geçerli dil İspanyolca'dır. Kullanıcıya kolaylık sağlamak ve anlaşılmasını kolaylaştırmak için farklı bir dilde herhangi bir sürümü sunulmaktadır. Ancak, bu Gizlilik Politikası her zaman İspanyolca versiyonuna tabi olacaktır.

 

Herhangi bir dildeki Gizlilik Politikası ile İspanyolca versiyonu arasında çelişki olması durumunda, İspanyolca versiyonu geçerli olacaktır.

 

 

SOSYAL AĞLAR GİZLİLİK POLİTİKASI 1. KULLANICI BİLGİLERİ

 

Kişisel verilerinizin işlenmesinden kim sorumludur?

 

Bundan böyle SORUMLU olarak anılacak olan CARDANIERS, SL, KULLANICI'yı, kullanıcının kişisel verilerinin işlenmesinden sorumlu olan Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube, Vimeo ve Google+ Sosyal Ağlarında bir profil oluşturmaya başladıklarını bildirir. söz konusu sosyal ağlarda yayınlanır ve bu verilerin 2016 Nisan 679/27 (AB) Yönetmeliği (GDPR) ve 3 Aralık 2018 tarihli Organik Kanun (LOPDGDD) hükümlerine uygun olarak ele alınacağını bildirir. aşağıdaki tedavi bilgileri sağlanır:

 

Kişisel verilerinizi neden işliyoruz?

 

Tedavinin sonu: KULLANICI ile SORUMLU arasında aşağıdaki işlemleri içerebilecek bir ilişki sürdürmek:

 

Sorumlu kişiye yöneltilen talepleri ve soruları işleme koymak
Sorumlu kişi tarafından düzenlenen faaliyetler ve etkinlikler hakkında rapor verin Sorumlu kişi tarafından sunulan ürün veya hizmetler hakkında rapor verin Resmi profiller aracılığıyla etkileşim kurun.

 

Kişisel verilerinizi hangi nedenle işleyebiliriz?

 

İşlemin yasal dayanağı: Madde 6.1.a GDPR, ilgili taraf bir veya daha fazla özel amaç için kişisel verilerinin işlenmesi için onay vermiştir. KULLANICI aynı sosyal ağda bir profile sahiptir ve burada yayınlanan bilgilere ilgi göstererek SORUMLU'nun sosyal ağına katılmaya karar vermiştir, bu nedenle, resmi profillerimizi takip etme talebinde bulunduğunuzda, bize onayınızı vermiş olursunuz. profilinizde yayınlanan kişisel verilerin işlenmesi.

 

KULLANICI, sosyal ağın kendi gizlilik politikalarına istediği zaman erişebilir ve ayrıca profilini gizliliğini garanti altına alacak şekilde yapılandırabilir.

 

KONTROLÖR, KULLANICI'nın halka açık bilgilerine, özellikle de iletişim adına erişebilir ve bunları kullanır. Bu veriler yalnızca sosyal ağın kendisinde kullanılır ve yalnızca KULLANICI'nın talebini işlemek için gerektiğinde KONTROLÖR'ün bir dosyasına dahil edilir.

 

Kişisel verilerinizi ne kadar süreyle saklayacağız?

 

Veri koruma kriterleri: KULLANICI, bu gizlilik politikasında belirtildiği gibi verilen onayı geri almadığı sürece saklanacaktır.

 

Kişisel verilerinizi kime veriyoruz?

 

Verilerin iletilmesi: SORUMLU'nun kişisel verileri de dahil olmak üzere sosyal ağları aracılığıyla KULLANICI tarafından sağlanan bilgiler, her zaman KULLANICI'nın kullandığı hizmetlere bağlı olarak yayınlanabilir, bu nedenle başkalarının kullanımına açık hale getirilebilir. sosyal ağların kullanıcıları. KULLANICI, her bir sosyal ağın profilinden, her durumda hangi bilgileri herkese açık hale getirmek istediğini yapılandırabilir, verilen izinleri görebilir, artık kullanmak istemediği herhangi bir üçüncü taraf uygulaması gibi bunları silebilir veya devre dışı bırakabilir.

 

Tedavi amaçlarının geliştirilmesi ve yürütülmesi için gerekli olması dışında, SORUMLU'nun sözleşmelerini imzaladığı iletişimlerle ilgili hizmet sağlayıcılarımıza kişisel verilerin sosyal ağ dışındaki üçüncü şahıslara iletilmesi planlanmamaktadır. mevcut gizlilik düzenlemelerinin gerektirdiği gizlilik ve tedavi yöneticisi.

 

Haklarınız nelerdir?

 

KULLANICI'ya yardımcı olan haklar: Yalnızca SORUMLU'nun kontrolü altındaki bu bilgilerle ilgili olarak tatmin edilebilirler.

 

Herhangi bir zamanda onayı geri çekme hakkı
Verilerinize erişim, düzeltme, taşınabilirlik ve silme hakkı ve işlenmesine sınırlama veya muhalefet
Tedavinin mevcut düzenlemelere uygun olmadığını düşünüyorsanız, kontrol makamına (www.aepd.es) hak talebinde bulunma hakkı.

 

Haklarınızı kullanmak için iletişim bilgileri:
CARDANIERS, SL. Calle Litio, 10. – 28946 Fuenlabrada (Madrid). E-posta: merhaba@cardaniers.com

 

2. PROFİL KULLANIMI

 

SORUMLU aşağıdaki eylemleri gerçekleştirecektir:

 

Herkese açık profil bilgilerine erişim


SORUMLU'nun sosyal ağında halihazırda yayınlanmış olan tüm bilgilerin KULLANICI profilinde yayınlanması


Sosyal ağ kanalları aracılığıyla kişisel ve bireysel mesajlar gönderin


KULLANICI'nın profilinde yayınlanacak sayfanın durumuna ilişkin güncellemeler

 

KULLANICI her zaman bağlantılarını kontrol edebilir, artık ilgisini çekmeyen içerikleri ortadan kaldırabilir ve bağlantılarını kimlerle paylaşacağını kısıtlayabilir; Bunu yapmak için gizlilik ayarlarınıza erişmeniz gerekir.

 

3. YAYINLAR

 

KULLANICI, SORUMLU'nun takipçisi olduğunda veya sosyal ağına katıldıktan sonra, yorumlar, bağlantılar, resimler, fotoğraflar veya desteklediği diğer her türlü multimedya içeriğini yayınlayabilir. KULLANICI, her durumda, yayınlanan içeriğin sahibi olmalı, telif hakkı ve fikri mülkiyet haklarından yararlanmalı veya etkilenen üçüncü tarafların rızasına sahip olmalıdır.

 

Sosyal ağda metin, grafik, fotoğraf, video vb. herhangi bir yayın kesinlikle yasaktır. Ahlakı, ahlakı, zevki veya görgü kurallarını ihlal eden veya ihlal etmesi muhtemel olan ve/veya fikri veya sınai mülkiyet haklarını, görüntü hakkını veya Kanun'u ihlal eden, ihlal eden veya ihlal eden.

 

Bu durumlarda KONTROLÖR, önceden haber vermeksizin içeriği derhal kaldırma hakkını saklı tutar ve KULLANICI'nın kalıcı olarak engellenmesini talep edebilir.

 

SORUMLU, KULLANICI'nın serbestçe yayınladığı içeriklerden sorumlu olmayacaktır.

 

KULLANICI, yayınlarının diğer kullanıcılar tarafından bilineceğini ve gizliliğinden öncelikle kendisinin sorumlu olduğunu unutmamalıdır.

 

Sosyal ağda yayınlanabilecek görseller KONTROLÖR tarafından herhangi bir dosyada saklanmayacak, ancak sosyal ağda kalacaktır.

 

 

4. KÜÇÜK VEYA ÖZEL YETENEKLİ KİŞİLERİN VERİLERİ

 

SORUMLU'nun sosyal ağları üzerinden erişim ve kayıt 18 yaşından küçüklerin yasaktır. Öte yandan, KULLANICI'nın özel yetenekleri varsa, velayet veya vesayet sahibinin veya yasal temsilcisinin temsili ispat eden geçerli bir belge ile müdahale etmesi gerekecektir.

 

SORUMLU, kullanımından doğabilecek her türlü sorumluluktan açıkça muaf tutulacaktır.
reşit olmayanlar veya özel yetenekleri olan kişiler tarafından sosyal ağlar. DENETLEYİCİ'nin sosyal ağları, reşit olmayanlardan bilerek herhangi bir kişisel bilgi toplamaz, bu nedenle KULLANICI reşit değilse, KONTROLÖR'ün sosyal ağlarını kullanmamalı veya herhangi bir kişisel bilgi vermemelidir.